Nyhet
16 May, 2024

FASTPARTNER: MOODY'S BEKRÄFTAR B1-BETYG, HÖJER UTSIKTER

Uppdaterad:
16 May, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Kreditutvärderaren Moody's har på torsdagen bekräftat Fastpartners B1-kreditbeyg (CFR) Utsikterna ändrades samtidigt till stabila från negativa.

Det framgår av ett pressmeddelande från Moody's.

Bekräftelsen av kreditbetyget och de förändrade utsikterna till stabila från negativa balanserar fortsatt försvagning i fastighetsbolagets räntetäckning räknat på ebitda mot Fastpartners robusta rörelseresultat och säkerställda finansiella flexibilitet mot banklån, enligt Maria Gillholm som bevakar nordiska fastighetsbolag för Moody's räkning.

"Vi räknar med att den låga graden av säkring i stor utsträckning redan har påverkat Fastpartners räntetäckning på ebitda-nivå, och vi förväntar oss att förhållandet kommer att förbättras från dessa nivåer", kommenterar Maria Gillholm i pressmeddelandet.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.