Nyhet
12 Feb, 2024

HEALTHCARE DIREKT: ASTRA ZENECA-BOKSLUT OCH TILLVÄXTMÖJLIGHETER

Uppdaterad:
12 Feb, 2024

https://www.youtube.com/watch?v=-LZIm0Jp9uYimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare gör i det senaste avsnittet en lite längre utläggning kring Astra Zenecas bokslut för 2023. Förutom resultatutfallet tar vi även upp helårsprognosen för 2024 och utsikterna på medellång sikt fram till 2030. Vi går igenom vad bolaget ser som drivkrafter till den långsiktiga tillväxten och avlutar delen om Astra Zeneca med att ta upp förändrade rekommendationer och riktkurser samt lite analytikerkommentarer kring synen på bolaget.

Novartis har gjort ett förvärv inom cancerforskning genom köpet av tyska Morphosys.

Irlab har gett en uppdatering i sin tidslinje för fas 2b-studien under namnet React-PD vid behandling av fall hos parkinsonspatienter.

Forskningsbolaget Kancera har presenterat mer detaljer från Fractal-studien.

Veckan som gick bjöd även på ett japanskt licensavtal. Det är Nippon Shinyaku som inlicensierar rättigheterna till Vicore Pharmas läkemedelskandidat C21 i landet. Initialt fokus ligger på behandling av lungsjukdomen idiopatisk lungfibros.

Forskningsbolaget Alligator Bioscience ämnar att ta in cirka 150 miljoner kronor genom en företrädesemission.

Trading Direkt Healthcare sänds varje måndag klockan 12.00 med fokus på de senaste händelserna inom life science.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.