Press
5 Oct, 2022

Hoi Publishing samarbetar med Target Aid i byggandet av en stark och innovativ plattform för stöd till kulturell verksamhet

Hoi Publishing har i samarbete med sina författare engagerat sig i plattformen Target Aid för att synliggöra det sociala engagemang som är en naturlig del av både förlagets och författarnas värderingar. Target Aid och Hoi Publishing är nu överens om att även donationer till kulturell verksamhet ska möjliggöras och där förlaget kommer fungera som en facilitator och nätverksbyggare till stöd för utvecklingen av denna nya del av Target Aid's plattform.

Hoi Publishing har mer än 100 aktiva författare varav många har ett uttalat socialt engagemang som de gärna förmedlar till sina läsare genom sina böcker eller på andra sätt. Med stöd av Target Aid's plattform kan författarna liksom förlaget själv lättare nå ut och presentera dessa engagemang och medverka till att bra projekt får stöd och finansiering. Nu kommer alltså dessutom kulturella satsningar bli möjliga att lyfta fram och stödja genom Target Aid.

Genom samarbetet kommer Hoi Publishing och Target Aid skapa nya möjligheter för finansiering av såväl litterära som andra kulturella satsningar. Insamlingsstiftelsen för främjande av litteratur och läsning som Hoi har tagit initiativet till kommer att bli en av de första kulturella aktörerna som presenteras på plattformen och många fler är välkomna. Förlagets många författare kommer här att ha förutsättningar att påtagligt bidra till att kulturella satsningar uppmärksammas redan från lanseringen hos Target Aid. Det innebär även en värdefull förstärkning av antalet personer med särskilt intresse för litteratur som interagerar på plattformen. På så sätt tas nätverken hos båda företagen tillvara och bidrar till byggandet och presentationen av nya viktiga engagemang.

"Target Aid är en perfekt samarbetspartner för oss. Vår verksamhet bygger på att förmedla viktiga budskap, underlätta spridning av kunskap och idéer liksom att förbättra förutsättningarna för författarna att förverkliga sina drömmar. Det är lätt att se hur Target Aid ger oss nya verktyg för att åstadkomma det, särskilt när de kulturella satsningarna naturligt kommer i fokus", säger Lars Rambe, VD Hoi Publishing.

"Arbetet med att etablera Target Aid som den ledande kommunikationsplattformen för ett impact-relaterat innehåll består till stor del av att ingå i nya samarbeten med engagerade och starka partners. Vi undersöker kontinuerligt möjligheterna till att bredda vårt utbud. Det finns en stark efterfrågan kring ändamål och projekt med en tydlig anknytning till kultur, därför är det extra glädjande att ingå ett samarbete med Hoi Publishing där vi inte bara får en möjlighet att stärka vårt utbud med kulturella ändamål utan även bistå författarna med vår plattform och tjänst för att bygga ett socialt engagemang ", säger James Reason, VD Target Aid.

Om Target Aid:

Target Aid tillhandahåller en abonnemangstjänst för att skapa och kommunicera ett socialt engagemang.

Våra användare är företag, hjälporganisationer, idrottsföreningar samt privatpersoner.

Target Aid är Skandinaviens främsta digitala plattform för impact relaterat innehåll och erbjuder verktyg för insamlingskampanjer, kommunikation och varumärkesbyggande.

Kontaktperson: James Reason, VD, mobilnummer +46 735 18 85 51

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.