Press
7 Feb, 2024
Irisitys plattform vald

Irisity IRIS+™ AI öppna plattform vald av SYM Servicios för Michoacáns säkerhetscenter

Uppdaterad:
7 Feb, 2024

Irisity AB (publ), en ledande leverantör av AI-mjukvara för hantering av videodata, har i samarbete med SYM Servicios Integrales, lanserat en innovativ säkerhetscentral i Mexiko. Den nya centralen, C5 SITEC, är delstatens nya teknik- och sambandscentral och centraliserar Michoacáns underrättelse- och säkerhetscentra.

Irisity vald plattform

FÖR OMEDELBAR PUBLICERING
Irisity IRIS+™ AI öppna plattform vald av SYM Servicios för Michoacáns säkerhetscenter

Göteborg, Sverige - 7 februari 2024 - Irisity AB (publ), en ledande leverantör av AI-mjukvara för hantering av videodata, har i samarbete med SYM Servicios Integrales, lanserat en innovativ säkerhetscentral i Mexiko. Den nya centralen, C5 SITEC, är delstatens nya teknik- och sambandscentral och centraliserar Michoacáns underrättelse- och säkerhetscentra.

C5 SITEC i Michoacán är designad och installerad av SYM, ett företag med säte i Mexico City som specialiserar sig på säkra smart-city lösningar. Centralen har över 10 000 installerade kameror och ansluter 12 regionala centraler till sig i ett sammanslaget avancerat C5 center drivet av AI-teknik.

I syfte att förbättra effektivitet och situationsmedvetenhet valde SYM Irisity som leverantör av AI- och maskininlärningsteknik. Till grund för detta partnerskap, initierat genom ett avtal i april 2023, ligger Irisitys mjukvaras integrationsförmåga och exakta AI-analyser som ger användaren en hög situationsmedvetenhet. Detta gör Irisitys IRIS+™ AI öppna plattform idealisk för omfattande projekt där allmänhetens säkerhet ligger i fokus.

Irisitys IRIS+™ AI öppna plattform förbättrar utryckningspersonalens effektivitet och situationsmedvetenhet genom realtidsvideoanalys. Systemet erbjuder även marknadsledande funktioner för forensiskt videosök och förbättrar avsevärt responstiderna genom att ge ett effektivt beslutsstöd åt användaren. SYM integrerade Irisitys AI öppna plattform med CityShobs C-Insights mjukvara och Hanwha Vision-kameror. För närvarande använder 150 kameror Irisitys avancerade AI, med potential för expansion.

Genom driftsättningen av C5 SITEC blir Michoacán en ledande aktör i Mexiko vad gäller att implementera avancerad teknik för att skydda sina invånare och företag. Under en privat visning vid centrets lansering uttryckte SYM Servicios Integrales VD, Niv Yarimi, sin tacksamhet och betonade guvernör Alfredo Ramírez Bedollas visionära stöd för innovation. "Vi uppskattar djupt guvernör Alfredo Ramirez Bedollas stöd och förtroende för oss och våra partners, samt hans ledarskap och arbete för att förbättra förhållandena för individer och företag i vår delstat."

Denna satsning kommer inte bara att förbättra säkerheten för allmänheten, utan den sätter också en ny standard för användningen av teknik i delstatens säkerhetsinsatser. JP Souza, Irisitys VP of Sales and Operations, uttryckte beröm för alla partners som var involverade, och särskilt för SYM Servicios Integrales, och sa: "SYMs engagemang och expertis har varit avgörande för projektets framgång."

Om SYM Servicios Integrales
Med huvudkontor i Mexico City, Mexiko, är SYM Servicios Integrales specialiserade på säkra smart-city lösningar och skapar säkra urbana miljöer över hela Mexiko. SYM grundades 2006.

Om Irisity AB:
Irisitys IRIS+™ AI öppna plattform förbättrar exsisterande kamera- och videohanteringssystem genom att integrera ett antal avancerade AI- och metadata-drivna algoritmer. Med över 3000 installationer världen över litar kunder på bästa möjliga beslutsstöd för att förbättra säkerheten, effektiviteten och situationsmedvetenheten.

Sverige | USA | Israel | Singapore | Förenade Arabemiraten | Colombia | Brasilien | Argentina | Australien | UK

För ytterligare information, kontakta: Raziel Bareket, COO
E-post: raziel.bareket@irisity.com
https://irisity.com

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.