Nyhet
6 Sep, 2024

KILIARO: AVSER GÖRA FÖRETRÄDESEMISSION PÅ 14,3 MLN KR

Uppdaterad:
6 Sep, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Styrelsen i Kiliaro, som har utvecklat en bildgalleriapplikation för privatpersoner, har bestämt sig för att genomföra en företrädesrätt på 14,3 miljoner kronor. Emissionslikviden ska bland annat användas för att vidareutveckla plattformen, inklusive implementering av redigeringsfunktioner och förbättrad användarupplevelse.

Det meddelar Kiliaro i ett pressmeddelande.

Emissionslikviden ska även användas för att reglera en del av tilläggsköpeskillingen till grundarna av Sosyopix, vilket främst sker genom kvittning mot aktier.

Grundarna av Sosyopix har åtagit sig att teckna aktier i företrädesemissionen motsvarande deras pro rata-andel. First Venture Sweden AB har samtidigt åtagit sig att teckna aktier i företrädesemissionen motsvarande deras pro rata-andel av det belopp som tecknas i företrädesemissionen.

"Deras ägarandel tillsammans uppgår till cirka 50 procent av Kiliaro Group och deras deltagande i emissionen sker genom kvittning", skriver Kiliaro.

Företrädesemissionen sker inom bemyndigande från den senaste årsstämman.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.