Analys
28 May, 2015

Kommande förbättringar på TradeVenue

Här kan du läsa om de förbättringar och buggar som vi jobbar med på TradeVenue. Om du har feedback kan du gärna kommentera direkt här nedan eller maila oss på info@tradevenue.se.

OBS. Vi är medvetna om problemet med splitt i portföljerna. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna lösa det inom kort.

Startsidan
Våra direktlänkar till gadgets på startsidan fungerar inte. Vi hänvisar därför till vår toppmeny, där du kan gå in på gadgets och laborera med våra analysverktyg. Våra utvecklare kommer att åtgärda detta inom kort.

Notifikationer
Vi håller för närvarande på att utveckla notifikationscentret med fler spännande kopplingar. Utöver kopplingen till sociala händelser, som foruminlägg, blogginlägg, virtuella portföljer etc. kommer vi att koppla mer företagsspecifika händelser till notifikationscentret. Detta syftar till att alltid hålla våra användare uppdaterade om de senaste bolagsnyheterna.

Portfölj
Vid lansering fungerar inte utdelning eller aktiesplittar som de ska, vilket kommer att vara åtgärdat inom kort.

Forum
Det går ännu inte att editera sina kommentarer (dock trådstarter). Detta problem gäller även i bloggarna.

Bloggar
Inom kort kommer vi att lansera flertalet förbättringar för bloggarna på TradeVenue. Vi strävar efter att tillsammans med våra bloggare utveckla marknadens bästa plattform för ekonomibloggare, vilket gör att nya funktioner kommer tillkomma löpande.

Bolagsprofiler
Datan för siffrorna i resultat, balans och nyckeltal är inte 100 % korrekt i alla bolag ännu. Detta problem påverkar också aktiefiltreringen och head to head.

Sökfunktion
I dagsläget går det endast att söka på bolag. Sökfunktionen kommer att utvecklas till en modern autocomplete, där man kan söka på användare, forum- och blogginlägg, artiklar, bolag etc.

Kursdata
Inom den nästkommande veckan kommer vi att ansluta handelsplatsen Nordic Growth Markets (NGM) till TradeVenue.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.