Redaktionen
15 Aug, 2023
Redsense Medical har mottagit en ny order värd 11,2 miljoner SEK från en av sina distributörer i USA.

Redsense säkrar en stark höst med en order på 11,2 MSEK.

Uppdaterad:
4 Jan, 2024

Tidigare idag (tisdag 15 augusti) gick Redsense Medical ut med en pressrelease på Cision att man har mottagit en ny order värd 11,2 miljoner SEK från en av sina distributörer i USA. Ta del av VD Pontus Nobréus kommentarer nedan. 

Pontus Nobréus
Pontus Nobréus
VD Redsense Medical

"Denna order kommer att levereras under hösten och lägger grunden för en stark avslutning av 2023 för Redsense. Vi har arbetat nära våra partners för att optimera lagerbeståndet och arbetar nu på en leveransplan," säger Pontus Nobréus, VD för Redsense Medical.

"Denna stora order återspeglar den positiva utvecklingen och framtidsutsikterna för Redsense System på den amerikanska marknaden för hemodialys, och vi är mycket tacksamma för det förtroende och den tilltro som vår teknik ger våra kunder," fortsätter Pontus Nobréus.

Följande citat är en översättning av den ursprungliga pressreleasen som genomfördes på engelska. Denna version har blivit översatt av TradeVenues redaktion och har inte blivit godkänd av någon representant från Redsense Medical. Om ni önskar läsa kommentarerna i dess ursprungliga språk, vänligen klicka på länken nedan. 

Fler nyheter om Redsense Medical

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.