Analys
9 Jun, 2016

TradeVenue attackerad av spamrobotar

Sedan vi lanserade funktionen att kunna kommentera utan att vara en registrerad användare har vi haft problem med robotar som spammar kommentarer i bloggar och forum. Vi har även lanserat ett spamskydd, men robotarna verkar ha överlistat det. Och idag har en större attack mot sajten skett med ett hundratal spaminlägg och det fortsätter inkomma nytt spam regelbundet. Vi raderar spammet hela tiden, men detta kan göra att era notifikationscenter får in en hel del felaktiga notifikationer.

Vi jobbar för att hitta både en kortsiktig och långsiktig lösning. Hoppas ni har överseende med detta.

Uppdatering 17:02: Tillfälligt kommer vi ev. bli tvungna att stänga möjligheten att kommentera som oregistrerad användare. Vi hoppas ni har överseende med detta. Glöm inte att det är enkelt och gratis att registera sig och kommentera med sin användare.

Uppdatering 21:57: Problemet är förhoppningsvis löst nu! Mer information nedan.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.