Redaktionen
29 Jan, 2024
Sibek bevakning

TradeVenue inleder bevakning av Sibek

Uppdaterad:
1 Feb, 2024

Sibek är ett svenskt teknikkonsultföretag som specialiserar sig på svensk järnväg och specifikt signalsystemet. Bolaget är ett av få företag i världen som har lyckats med bedriften att växa helt organiskt med lönsamhet sedan start. Utöver detta är både insiderägandet i bolaget högt samtidigt som samtliga fyra grundare fortsatt är operativt verksamma i bolaget som konsulter. 

För närvarande finns det flera faktorer som tyder på att företaget kommer att fortsätta växa fint under kommande år. Exempelvis förväntas införandet av ett nytt signalsystem (ERTMS) för den svenska järnvägen få stor betydelse för Sibek. Dessutom råder det kompetens- och resursbrist på marknaden samtidigt som det finns en stor och bred kompetens inom bolaget. Detta leder inte bara till att inträdesbarriärerna blir större utan utgör också en tydlig konkurrensfördel.

TradeVenue kommer följa Sibeks kommande utveckling och därmed erbjuda kontinuerlig analysbevakning, exklusiva intervjuer med VD samt annan intressant information för att hålla både befintliga och potentiella investerare uppdaterade.

Axel Pettersson
Axel Pettersson
Aktieanalytiker

Sibek är ett riktigt kvalitetsbolag som vuxit helt organiskt samt varit lönsamt sedan start. Med tanke på den höga kompetens som finns inom bolaget samt trenderna som råder på marknaden så ska det bli väldigt spännande att följa företagets utveckling framåt.

SIBEK bevaktat bolag trade venue
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.