Analys
28 May, 2015

Välkomna till TradeVenue

TradeVenue är en ny unik aktiesajt där den sociala interaktionen mellan användarna står i fokus. I kombination med djup bolagsinformation och avancerade analysverktyg blir siten en tillgång för både små och stora sparare. Vår målsättning är att ni ska besöka siten flera gånger om dagen.

I den sociala delen av TradeVenue kan du skapa egen investerarprofil, där du kort kan presentera dig (anonymt, så klart), här samlas även all aktivitetshistorik. Detta gör det enkelt för andra användare att snabbt bilda sig en uppfattning om den som skriver. Genom bloggar, forum och virtuella portföljer kan användarna sedan interagera och ventilera finansiella åsikter med varandra.  

Vi har redan rekryterat ett tiotal bloggare, varav ett par stycken tillhör några av Sveriges främsta inom ekonomi. Dessa agerar draglok till en början, både när det gäller trafik och innehåll. Alla användare tillåts dock att skapa egna bloggar och vi hoppas att redan från idag, kunna skapa mervärde att blogga på TradeVenue jämfört med att blogga individuellt. Om man lyckas väl finns dessutom möjligheten att tjäna pengar på sitt bloggande, vilket är svårt på en egen plattform.

Utöver den sociala delen erbjuder TradeVenue ett antal analysverktyg, där man bland annat kan selektera aktier, jämföra bolag mot varandra och bevaka aktuella händelser kring bolagen. När man vill läsa mer om en aktie går man enkelt in på bolagspresentationen, där vissa bolag kommer att vara ”fullbevakade”, vilket kan jämföras med bolagens egen IR-sajt, fast enklare och närmare tillhands. De fullbevakade bolagen utgör också en viktig intäktskälla för TradeVenue, något som bidrar till att hålla sajten mer eller mindre annonsfri.

Här kan du se en introduktionsfilm om siten:Följ oss gärna i sociala medier!
Facebook: https://www.facebook.com/pages/TradeVenue/1466955483590593
Twitter: https://twitter.com/TradeVenue
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trade-venue

 

Vill du läsa mer ingående om sitens innehåll, dess utveckling och nuvarande buggar som åtgärdas, vänligen gå in på http://www.tradevenue.se/blogg/kommande-f%C3%B6rb%C3%A4ttringar-p%C3%A5-...

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.