Analys
19 May, 2016

Vi växer och söker en ny utvecklare. Mer info om annonsen här!

TradeVenue

Start-up inom sociala medier söker utvecklare

 

Om TradeVenue

TradeVenue.se är en heltäckande social plattform om aktier och sparande där användarna kan interagera i forum, bloggar och skapa virtuella portföljer mm. Sajten har på ett år etablerat sig som en av de största inom sin nisch. Idag har TradeVenue.se ca 50 000 besökare/mån och 40 000 följare i sociala medier, och ett flertal av Sveriges största ekonomibloggare har flyttat sina bloggar till plattformen.

 

Om tjänsten

TradeVenue är utvecklad av en extern webbyrå. För att uppnå våra mål, att vara längst fram i ledet av tech och sociala mediers utveckling, letar vi efter en kreativ, driven och kompetent utvecklare. En person som kan komma in och andas TradeVenue varje dag och som brinner för programmering, growth hacking och tech överlag.

 

Vi söker dig som vill komma in i ett tidigt skede i en start-up och ta stor plats i ett innovativt bolag. Dina ansvarsområden innefattar allt som har med den tekniska biten att göra, och ev. även en del design om kompetensen och intresset finns.

 

En teknisk akademisk examen eller motsvarande är en fördel men inte ett krav. Du har erfarenhet av både förvaltning av system samt systemutveckling. Bakom dig har du minst ett system som du själv har utvecklat och kan presentera i en intervju. Du kan hantera komplexa system och är van vid olika databaser. Kunskap och intresse för ekonomi är bra, likaså om du tidigare jobbat med någon onlinesatsning, men är absolut inte ett måste.

 

Omfattning & Ersättning

Helst heltid, men som alltid med start-ups så är vi flexibla och öppna för förslag. Likaså ersättningen kan vi gemensamt hitta ett upplägg som passar. Vidare, kommer vi erbjuda ett incitamentprogram som gör dig till en långsiktig delägare i TradeVenue.

 

Är du intresserad? Skicka din ansökan till adam@tradevenue.se!

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.