Press
11 Apr, 2024

Zoomability Int AB: Ännu en fritidsbank har beställt en Zoom Uphill

Uppdaterad:
11 Apr, 2024

Fritidsbankens flotta av Zoom Uphill ökar i Västra Götaland. Vi har nu förutom de två vi sålde till Göteborg, och den till Trollhättan tidigare i år, nu också fått en beställning av Borås kommun. Det betyder att Västra Götaland är den region med flest Zoomar på sina Fritidsbanker hittills. Karlstad i Region Värmland har ju sedan tidigare köpt i 3 st Zoomar efter den uppskattade utlåningen hos Fritidsbanken där. 

Givetvis tycker vi det är mycket glädjande att fler och fler av landets Fritidsbanker får möjlighet att permanent låna ut Zoom Uphill till sina rullstolsburna medborgare. Vi får kontinuerligt feed-back från de som har Zoomar vilket mervärde och förhöjd livskvalitet det ger att på egen hand ta sig fram, inte bara inom stadsbebyggt område, men också mer fritt på stigar ute i naturen.

Det var Höganäs som var första kommun i Sverige med att erbjuda gratis utlåning av vår terränggående elrullstol redan sommaren 2022 då de köpte två Zoom Uphill. Dessa administreras av kommunens Sportbank, dvs motsvarigheten till Fritidsbanken som Zoomability nu har samarbete med via den prövapåverksamhet vi har med två "stafett-Zoomar" i några av dem. Just nu befinner de sig hos Fritidsbanken i Östersund. Totalt finns 130 Fritidsbanker i Sverige idag, av vilka 8 hitttills har fått testa Zoom Uphill. 

Förhoppningsvis kommer vi snart se ännu fler kommuner som erbjuder sina rullstolsburna Zoom Uphill. Det ska inte behöva bero på vilken kommun man bor i för att få bli "A Free Mind In Motion".

Vi kommer för övrigt snart att lansera en helt ny hemsida där man också enkelt kan se vilka kommuner i Sverige som kan erbjuda gratis utlåning av Zoom Uphill till rullstolsburna. 

För mer information kontakta

Pehr-Johan Fager, VD
pj@zoomability.com
0709-203961

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.