Press
30 Apr, 2024
zoomability TO4

Zoomability Int AB: VD-ord inför inlösen av TO4 1-14 maj

Uppdaterad:
30 Apr, 2024

Nu startat inlösen av TO4 den 1 maj och avslutas 14 maj. Om du äger en TO4 så kan du lösa in den mot en aktie i Zoomability för 1,20 kr. Gör du det bidrar du till att Zoomabilityn får in mer kapital och på så vis lättare kan ta vara på de möjligheter som finns att växa till ett sort och lönsamt bolag. 

Vi står nu inför ett vägskäl. Den riktade emmission om 8 MSEK, som vi informerade om igår, kommer att hjälpa oss avsevärt att att kunna nå våra mål om starkt ökad försäljning och svarta siffror på nedersata raden inom 2 år - och med möjlighet till det kanske redan 2025. För den som tror på oss, och som aktieägare vill vara med på den resan, kan inlösen av TO4 vara en mycket bra affär - detta oavsett vad kursen är idag. Alternativet är givetvis att köpa aktier på börsen, men det tillför ju inte Zoomability något kapital.

Givetvis kan vi inte ge några garantier, men vill du läsa mer kring varför jag tror på Zoomability så kan ni klicka på följande länk: https://www.zoomability.com/sv/vd-tankar-infor-inlosen-av-to4/

Slutligen vill jag varna för att många banker som förvaltar aktier på VP-konton har sista dag för att utnyttja TO4 innan 14:e maj. Det kan variera, men förmodligen är det 10:e eller 11:e maj som gäller. Bra att kontrollera om man vill vara med och tillskjuta lite extra kapital på vår tillväxtresa. 

För mer information kontakta

Pehr-Johan Fager, VD
pj@zoomability.com
0709-203961

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.