3 Jun, 2020

Ett innehav steg med 50 % igår

Av en ren tillfällighet tittade jag igår till IPO-portföljen och såg att mina Hudya-aktier gått extremt dåligt och för att snitta ner lite så köpte jag 1600 aktier Sen under dagen hände något och dom gick upp med 50 % innan börsen stängde för dagen. Återigen var det synd att jag inte vågade ta någon större size.

Anledningen till att jag köpte dem från början är faktiskt att jag investerade i dem vid deras misslyckade IPO och har förlorat några tusen på mitt ursprungliga innehav. Nu tänkte jag som sagt snitta ner mig lite (vilket normalt är idiotiskt, jag vet) och igår var en rätt bra dag att göra det på kan man säga. Tyvärr för liten size för att lyckas vända investeringen till plus trots gårdagens galna uppgång men lite bättre blev det i alla fall. Precis innan stängning sålde jag av och tog hem vinsten i den lilla position jag köpte på morgonen.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.