12 Nov, 2019

Portföljens innehav

Uppdaterad:
21 Feb, 2023

Vi kan konstatera att vi varit ganska dåliga på att uppdatera här på bloggen hur vår portfölj ser ut. Senast vi publicerade ett inlägg om portföljen var faktiskt i augusti 2018 som kan du läsa här. Vår investeringsfilosofi innebär till största del av att ”köpa och behålla” därför ändras inte portföljens innehav så mycket över tid. Dock händer det att vi emellanåt gör lite kortsiktiga köp. Utöver den här portföljen finns IPO portföljen som vi skrivit om här.

Portföljen i dagsläget

Bilden ovan illustrerar hur portföljen är fördelad och som tidigare är Svolder det enskilt största innehavet. Till skillnad från tidigare finns det en större mängd likvider på kontot. Förutom Svolder så är det Resurs Holding, Holmen, HM och Axfood som dominerar i portföljen. Övriga innehav är relativt jämnt fördelade.

Portföljens totala värde

Sedan vi skrev det senaste portföljinlägget har vi tagit ut en del likvider från portföljen men tackvare ett fint börsår är det totala värdet i dag 2 046 873kr.

Förutom ovanstående portfölj delar vi en företagsportfölj med en annan strategi än den vi brukar ha. Mer information om den kommer längre fram!

Läs mer om Portföljbolagen

 

Resurs Holding

Holmen

Svolder

Skistar

SCA

Investor

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.