11 Aug, 2023

Min bok: Mentala Modeller

Uppdaterad:
15 Sep, 2023

Den 22/3 var den officiella releasedagen för min fjärde bok; Mentala Modeller – för investerare som vill slå aktiemarknaden. Jag skriver ”fjärde bok”, då jag skiljer på de böcker jag ensam författat och den bok, Börsen, Livet och Allting, jag författade tillsammans med Erik Sprinchorn 2022. Precis som mina tidigare böcker ämnar jag att här samla utlåtanden, recensioner, närvaro i media med mera. Detta dels för att andra skall kunna läsa innan de bestämmer sig om de ska köpa min/mina böcker, dels för att själv ha som ett fint minne.

För dig som läser via mobil finns tidigare inlägg med recensioner, utlåtanden et cetera längst ned på sidan och för dig som läser via dator finns de under ”fastnålade inlägg” till höger på sidan.

Samtliga böcker finns där böcker finns, såsom AmazonAdlibrisBokus med flera samt i förlagets egen shop.  

MM

För boken Mentala Modeller har följande utlåtanden givits.

Erik Selin. Grundare och vd för fastighetsbolaget Balder.
”Självutlämnande, inbjudande och träffsäkert tar Cristofer med läsaren på en vandring om viktiga aspekter av investeringar."
 

Ola Rollén. Tidigare vd och numera ordförande på Hexagon samt grundare av Greenbridge Partners
”Cristofer binder, på ett underhållande sätt, ihop historiska händelser med investeringsfilosofi och beskriver väl hur vår hjärna spelar oss spratt vid investeringsbeslut. Mycket läsvärt!"
 

Mats Qviberg. Grundare av och ordförande på Öresund.
"Viktiga modeller inte bara för investeringar, utan också för livet. Cristofer lyckas ännu en gång förmedla vikten av de mjuka värdena i investeringar."
 

Per Håkan Börjesson. Grundare av och ordförande samt vd på Spiltan.
"Cristofer har skrivit ännu en bok som kan hjälpa investerare till lyckade investeringar."
 

Andreas Brock. Fondförvaltare för Coeli Global och författare.
"Cristofer blandar biologi, fysisk, historia, psykologi, evolution och filosofi och visar hur dessa vetenskaper kan hjälpa investerare att nå än högre avkastning. En härlig bok!"
 

Närvaro i media
Den 28 april skrev Placera om Mentala Modeller.

Den 10 april skrev ETFmarknad om Mentala Modeller

Bibliotekstjänst utlåtande
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.