24 Jan, 2022

Börskrasch, så agerar jag just nu! Köpt Investor och Fortnox.

För 2 veckor sedan sålde jag 25% av portföljen och har en del i likvider och en del i räntefonder. Hade väldigt tur där och börjat köpa på mig igen. Har fortfarande likvider kvar, ungefär 19% . Planerar att köpa imorgon också så länge det inte blir en häftig rekyl upp. Idag köptes det in Investor och Fortnox. Tidigare förra veckan köpte jag bland annat Tomra som tagit mycket stryk där jag gjorde exit.

"Time in market" slår alltid "Timing the market", men för min del handlade det om den mentala biten och tänkte vad gör jag nu om det smäller. Tänkte även om det inte gör det, så är jag nöjd med senaste 3 års utveckling. Därför sålde jag av. Det här kommer nog gå ännu djupare känns det som, men de e bra att köpa på sig mer. Blir en del köp av Investor, Tomra, Castellum och Nibe.

Dagens köp av Investor syns inte i grafen än. Från topp har det sjunkit med 16%.

 

Tomra sjunkit med 29% från topp. Hoppas bara jag hinner köpa tillbaks de jag sålt. Just nu ser det lovande ut. Grymt bolag i rätt trend, men alltför hög värdering har det varit. Många sälj rekar också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.