13 Mar, 2021

Fortsatt sålt aktier och Bitcoin. Nu är kassan 18,2%

I veckan har jag fortsatt att sälja innehav och fört över pengarna in i min ränteportfölj som är min kassa. Nu ser fördelningen ut enligt bilden längre ner. Ränteportfölj 18,2%, Magic Formula 4.5% och den vanliga portföljen står för 77.3%. De innehav som jag sålde i storleksordning är Investor, Intrum, Ethereum, Bitcoin och Bravida. Ligger fortsatt efter index trots att jag har hunnit ikapp lite grann under senaste veckan. Nu kommer mina nyinsättningar sättas in i ränteportföljen så länge börsen stiger. Sedan får jag göra en ny analys av läget.

Jag hade hoppats på att det skulle bli en dipp på både Bitcoin och Ethereum, men så verkar fallet inte vara utan vid skrivande stund så ser jag att kursen fortsätter att stiga. Det var dags att ta hem lite vinst då kursen kan närsomhelst bara sjunka med 50%, så volatil som de är.

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.