7 Nov, 2021

Har anmält mig till Investerar-SM 2021

Nu har jag anmält mig till Investerar-SM 2021 som anordnas av Nordic Growth Market och tävlingen pågår mellan 15 November - 19 November 2021. 1:a pris är ett äkta guldmynt (31,1 gram rent guld) och har ett värde om ca 17 000 kr. Jag är med i avdelningen för "Twitterprofiler" som tävlar och 1:a  pris för oss i Twitterkampen är att få skänka 10 000kr till valfri välgörenhet.

Det är en rolig, spännande tävling och en del pikar på Twitter bland profilerna. En tävling är en tävling för mig och om jag är med så satsar jag med fokus på att vinna tävlingen. Strategin är inte någon "Sparaklokt" strategi, utan här gäller det att pricka in rätt med Bull/Bear Certifikat med hävstånger. Brukar handla allt möjligt då. OMX, Dollar eller Råvor. Det gäller att ha mycket tur och flyt, samtidigt som jag inte vill hamna bland de sista. Balansgången med Risk/Reward måste vara perfekt.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.