23 Feb, 2024

Köp Bravida, Atrium Ljungberg och Nibe

Uppdaterad:
23 Feb, 2024
Utdelningsaktier

In med lite kapital från lönen och tankar på lite stabila aktier. 

Först och främst har jag lagt till lite aktier i Bravida i min portfölj. Med deras starka ställning inom installation och service inom el, värme och ventilation ser jag en stabil verksamhet, särskilt med tanke på den ökande efterfrågan på hållbara lösningar inom byggsektorn. Aktien har varit nedtryckt och jag tycker det är bra läge.

Sedan valde jag att öka lite på Atrium Ljungberg. Med sin fokus på att utveckla attraktiva och hållbara stadsmiljöer ser jag dem som en spännande aktör på den svenska fastighetsmarknaden. Haft aktien väldigt länge.

Slutligen har jag köpt aktier i Nibe. Deras ledande position inom hållbar energi och värmepumpar gör dem till en nyckelspelare i övergången till förnybara energikällor. Med det ökande globala fokuset på klimatförändringar och hållbarhet tror jag att Nibe är väl positionerade för fortsatt framgång.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.