3 Apr, 2021

Köpt Castellum. Kassan nu 18%.

I veckan köpte jag Castellum för de utdelningar som kom in i portföljen. Castellum är nu mitt andra största innehav med en andel på 6,6%. Det blev även lite köp i Novo Nordisk. Portföljen jobbade in lite på index och avståndet till det, +2,4% avslutade jag veckan med och index steg lute under +1,5%. Trots det är jag efter index med nästan 7 procentenheter, men om man drar ut grafen från 2020 Januari så ligger jag över index. Sharpekvoten ligger fortsatt på höga 3,35 och standardavvikelsen är på 18,3%, standardavvikelsen kommer jag skriva ett inlägg om senare under den här månaden.

Tanken framåt i tid är att fortsätta bygga på kassan i 2-3 månader till så jag kommer upp till ett jämnt belopp i kronor mätt, sedan blir det fortsatt investering på aktier. 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.