9 Aug, 2020

Köpt Holmen. Veckorapport +2,54%

Jag har slappat här på bloggen då det är nästan 2 veckor sedan jag skrev ett inlägg senast. Det har inte hänt så mycket förutom att portföljen är lite över jämförelse indexet OMX Stockholm All-Share Cap Index med nästan 2 procentenheter för helåret. Köp av Holmen har gjorts då det triggade igång kurslarmet som jag satt upp. Köpet gjordes med belåning av portföljen som idag ligger på 5,9%. Belåningen har pendlat mellan 5-10% under året och jag har betalat av belåningen genom att sälja innehav som Investor, Industrivärden och Bravida. Samtidigt har jag satt upp kurslarm på dessa ifall de sjunker, då köper jag tillbaks.

Har nu stoppat nyspar fram till 1 September då jag drar igång en Magic Formula portfölj hos Nordnet där det kommer att vara enklare att följa portföljen. Sedan är tanken att jag tar det lugnt ett tag fram till 1 Mars då jag sätter in mer pengar i den portföljen. Jag får avvakta och se hur det ter sig efter September. Sparandet fortsätter, men i likvida medel. 

 

 

- Köpt Holmen
- Belåning 5,9%
- Dagar sedan topp 171
- Tillbaks till ATH krävs +5,5% 
- Utv i år: +4,3%. Index: +2,5% 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.