12 Mar, 2024

Mina kommande utdelningar

Uppdaterad:
12 Mar, 2024
Utdelningar
Utdelningar från mina aktier

Ovan kan ni se mina utdelningar som jag kommer få närmaste månaderna. Många fina bolag som jag ägt en längre tid. 

Exempel på några är;

Investor har en imponerande historia av att skapa värde för sina aktieägare. Med en diversifierad portfölj av kvalitetsbolag som Atlas Copco och Ericsson, fortsätter Investor att leverera stadiga utdelningar år efter år.

Bravida: Inom bygg- och installationssektorn är Bravida en oöverträffad kraft. Deras expertis sträcker sig från elinstallation till VVS och ventilation. Bravida är en pålitlig aktör på marknaden och pålitlig källa till utdelningar för sina aktieägare.

Novo Nordisk: I kampen mot diabetes och andra metabola sjukdomar har Novo Nordisk varit en grym aktör och belönat sina aktieägare med generösa utdelningar.

Atrium Ljungberg: Fastighetsaktier har alltid varit en viktig hörnsten i min portfölj och Atrium Ljungberg är inget undantag. Med en portfölj av attraktiva kommersiella fastigheter i tillväxtområden i och runt Stockholm fortsätter Atrium Ljungberg att generera stabila intäkter och utdelningar för sina investerare.


Att bygga upp en mångsidig portfölj av utdelningsaktier är ett kraftfullt sätt att säkra dina passiva inkomster under lång tid framöver. Genom att välja företag med bevisad track record och starka affärsmodeller kan du tryggt navigera och maximera dina utdelningar. 
 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.