9 May, 2021

Mina Magic Formula portföljer

Mina Magic Formula portföljer finns att följa hos Shareville. Om du vill veta vad Magic Formula strategin går ut på får du gärna läsa det via den här länken. Jag har nu 3st portföljer, Magic Formula Sept började jag med i September och kommer rebalanseras då. Andra portföljen är en Magic Formula Momentum som startades 1 December och sedan har jag en 3:e som startades Mars. Aktierna vals ut från Börsdata med hjälp av strategi MF screeners. 

Tanken är att ha 4 portföljer för varje kvartal och nu fattas Juni portföljen, som det ser ut just nu kommer jag nog hoppa av den portföljen i år. Tycker att börsen utvecklats allt för bra och så får jag bestämma mig om jag ska fylla på September istället.

Magic Formula September innehaven kan ni se hos Shareville via länken. Magic Momentum December och Magic Formula Mars.

Nedan är September portföljen

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.