9 Mar, 2024

Stabilt av portföljen 5,0%

Uppdaterad:
9 Mar, 2024
Utdelningsportfölj
Portföljen

Inga köp har gjorts i veckan i portföljen. Den fortsätter att fungera i ett väldigt passivt sätt och ger en bra utveckling som jag är nöjd med roll, vilket är ett tecken på dess stabilitet och pålitlighet. 

Ibland är det bästa beslutet att inte göra några ändringar alls, särskilt när man redan har en portfölj som genererar stadiga utdelningar och visar sig vara robust och motståndskraftig mot marknadens svängningar. Det är viktigt att komma ihåg att en passiv strategi inte innebär att man helt ignorera sin portfölj, utan snarare att man tar ett långsiktigt perspektiv och låter investeringarna växa. 

Att regelbundet utvärdera och övervaka portföljen är fortfarande avgörande, men ibland är det bästa beslutet att låta den fortsätta att arbeta i bakgrunden utan att förändra dess stabilitet.

utveckling
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.