Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Imorgon smäller det - Investerar SM 2017!

 

 

 

Imorgon börjar Investerar SM och jag har så klart anmält mig tillsammans med flera andra kända Blogg och Twitter profiler. Tävlingen ger både nybörjare och profesionella investerare att handla med över 8 000 st olika värdepapper till realtidskurser och tävlingsdeltagare som genererar högst avkastning vinner fina priser.

Tävlingen pågår mellan 2-13 Oktober och det går att handla vanliga aktier men även index, råvaror, räntor och valutor. Om du inte har anmält det så gör det! 

Ikväll sitter jag såklart och hittar bästa möjliga bull/bear pappret. För att ta hem första platsen, i den här tävlingen gäller det nog att maximera risken med "hävstångs papper" och vinna 100 gram guld värde 37 000 kr. På sidan kan ni följa mitt portföljvärde och det kommer jag uppdatera via Twitter mm.

 

 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar