Emissioner
31 Jan, 2023
emission bonzun 2023

Bonzun företrädesemission - Allt du behöver veta!

Uppdaterad:
17 Feb, 2023

Den 3 februari 2023 stänger teckningsperioden för teknikbolaget Bonzun AB. Bonzun är verksam inom det snabbväxande området för digital therapeutics (“DtX”) där bolagets produktportfölj av evidensbaserade digitala hjälpmedel tar sikte mot såväl stress som infertilitet. Detta fördelat över dotterbolagen Bonzun Evolve och Bonzun IVF. I den bolagsanalys som vi upprättade på bolaget med anledning av pågående företrädesemission (läs nedan) ser vi en attraktiv “risk-reward” även i ett pessimistiskt scenario. 

Innehåll skapat på TradeVenue

Investera i Bonzun

Att investera i Bonzun är att investera i botemedel mot stress och psykisk ohälsa. Nedan har vi listat allt material som TradeVenue har publicerat om Bonzun under den senaste månaden.

bonzun företrädesemission

Varför ska man investera i företag inom området för digital terapi?

Det finns flera anledningar varför man bör investera i bolag inriktade mot digital terapi. Nedan har vi listat fem anledningar varför det kan vara värdefullt att se över en investering i Bonzun.

En stor marknad som förväntas fortsätta att växa ⇒ Marknaden för digitala terapiformer växer från den ökande efterfrågan på kostnadseffektiv och tillgänglig vård.

Förbättrade patientutfall ⇒ Digital terapi har visat sig vara minst lika bra som traditionella behandlingsformer i termer av att minska psykisk ohälsa och förbättra livskvalitén. När digital terapi och traditionell terapi kompletterar varandra bedöms utfallet bli som bäst.

Ökar tillgängligheten till hälso- och sjukvården ⇒ Digital terapi ökar tillgängligheten till vård, i synnerhet för de individer som lever i avlägsna eller underbetjänade områden. 

Stora kostnadsbesparingar ⇒ Digital terapi kan ofta genomföras under mer kostnadseffektiva former än traditionella vårdlösningar. Av den anledningen kan digital terapi möjliggöra stora besparingar för såväl patienter som sjukvårdssystemet.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.