Nyhet
11 Dec, 2023

BÖRSVECKAN: W5 SOLUTIONS FÅR KÖPRÅD

Uppdaterad:
11 Dec, 2023

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Börsveckan ger köpråd till försvarsleverantören W5 Solutions och bibehåller sitt köpråd på logistik- och transportbolaget Jetpak.

Det framgår av det senaste numret av tidningen.

Försvarsleverantören W5 Solutions får rådet köp, men med lite högre risk. Börsveckan resonerar att försvarsindustrin går för fullt med upprustning i hela Europa.

Svenska W5 Solutions har uppvisat historiskt hög tillväxt och konsolidering - och nu ser det ut att vara skördetid, tror tidningen.

För Jetpak, som Börsveckan köprekommenderade för prick ett år sedan på 96 kronor, har inte rosat marknaden sedan dess. I dag handlas aktien kring 89 kronor och bolaget har det fortsatt motigt på en tuff marknad.

Tidningen skriver dock att bolaget jobbar hårt med kassaflödet och lönsamheten, och när vinden vänder står Jetpak redo som ett bättre bolag.

"Allt sammantaget förändrar vi inte köprådet på 12 månaders sikt".

I tidningen finns även råd om avvakta för Nyab, Sibek, Garo, Scandic och Lyko.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.