Press
15 Aug, 2024
node ny ägare

Information om ägarförändring i Nodebis Applications AB (publ)

Uppdaterad:
15 Aug, 2024

Nodebis Applications AB (publ) har fått information om att huvudägaren Alfanode AB med ca 65,23% av aktierna via sitt dotterbolag Checknode AB har avyttrat 140 000 Nodebis aktier till Solsten AS.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Solsten AS är ett norskt investmentbolag som investerar i scale-up verksamheter. Styrelsen i Nodebis hälsar Solsten välkomna som ny och en av bolagets fem största ägare med 2,09%. Alfanode äger efter försäljningen 4 222 377 aktier, ca 63,13 %, i Nodebis.

För mer information, vänligen kontakta:
Styrelsen genom Lars Save, ordförande
E-post: Lars Save@outlook.com
Telefon: 070 590 18 22

nodebis ägarförändring solsten

Om Nodebis Applications AB (publ)

Nodebis Applications är noterad på Nordic SME sedan 2 december 2022. Alfanode AB är största ägare med 63,13 % av både röster och kapital. Totalt har bolaget ca 2 000 aktieägare.

Nodebis tillhandahåller tjänster för delningsekonomins behov av resursallokering och optimering av resurser samt digitala tjänster och applikationer för beslutsfattare i privat och offentlig sektor.

Bifogade filer
Information om ägarförändring i Nodebis Applications AB (publ)

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.