Redaktionen
10 Oct, 2023
Irisitys verksamhet Israel påverkas inte

Irisitys verksamhet i Israel påverkas inte av de nyligen inträffade terroristattackerna

Uppdaterad:
10 Oct, 2023

Irisity AB (publ), en ledande leverantör av AI-videoanalys, vill informera sina intressenter om den nuvarande statusen kring sin verksamhet i Israel med anledning av de förödande terroristattackerna som ägde rum i Israel förra helgen. Med sitt näst största kontor beläget i Tel Aviv och en arbetsstyrka på över trettio anställda i regionen är säkerheten och välmåendet för vårt team högsta prioritet.

Företaget fördömer dessa våldsamma handlingar och uttrycker sina uppriktiga kondoleanser till offren, deras anhöriga och alla som drabbats negativt av dessa tragiska händelser.

Vi är lättade över att rapportera att all personal i Israel hittills har bekräftats vara välbehållna och i gott skick. Våra globala kontor samarbetar kontinuerligt för att säkerställa att vårt israeliska team får den support de kan behöva under dessa utmanande tider.

Trots dessa motgångar är Irisitys verksamhet fortsatt stark och orubblig. Vårt åtagande att leverera produkter och tjänster av hög kvalitet fortsätter oförminskat. Kunder kan vara trygga i att vår kundtjänst är öppen och att alla våra erbjudanden, vare sig de är molnbaserade eller lokala, fortsatt kommer vara tillgängliga.

Irisitys fokus kommer fortsatt vara att skydda sina kollegor samtidigt som de fortsätter att ge service till sina kunder och partners.

Följande text är en direkt översättning av Irisitys pressmeddelande som kan läsas via följande länk.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.