Press
4 Apr, 2024

LC-Tec anställer ny produktionschef i Borlänge

Uppdaterad:
4 Apr, 2024

Anna-Karin Norin tillträder som ny produktionschef vid LC-Tecs anläggning i Borlänge där hon kommer att ansvara för bolagets interna och externa produktion, produktionsteknik och inköp.

"Det är med stor glädje som jag välkomnar Anna-Karin till LC-Tec. Hennes erfarenhet av att effektivisera produktion kommer att vara oerhört värdefull för den produktionstillväxt som vi står inför", säger Olle Westblom, Vd vid LC-Tec Holding AB.

Anna-Karin kommer närmast från LEAX Group AB i Falun. Hon börjar på LC-Tec senast 13 juni.

För ytterligare upplysningar kontakta:

Olle Westblom
Vd
LC-Tec Holding AB
Tel: 0243-79 40 78
Mail: olle.westblom@lc-tec.se

Om LC-Tec

LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall (eng. liquid crystal "LC") teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. Moderbolaget LC-Tec Holding AB är noterat på NGM Nordic SME. Mer information om LC-Tec finns på www.lc-tec.se.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.