Nyhet
10 Jan, 2024

STORSKOGEN: CONNY RYK HAR SÅLT HELA SITT INNEHAV

Uppdaterad:
10 Jan, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Serieförvärvaren Vestums grundare och styrelseordförande Conny Ryk har sålt hela sitt innehav, nära 10,5 miljoner aktier, i en annan serieförvärvare, nämligen Storskogen.

Det framgår av ägardatatjänsten Holdings senaste månadsuppdatering.

Conny Ryk har under december månad sålt hela sitt innehav i Storskogen om 10,4 miljoner aktier, motsvarande 0,6 procent av det totala antalet aktier i bolaget. Försäljningen inbringade omkring 80 miljoner kronor, enligt Holdings. Conny Ryk har även sålt 6,8 miljoner aktier i Stenhus Fastigheter för 73 miljoner kronor, en innehavsminskning i fastighetsbolaget om drygt 35 procent för Vestum-grundaren.

Conny Ryk har i flera affärer under december och januari köpt ytterligare aktier i Vestum. Han äger nu 62,6 miljoner aktier, motsvarande 16,7 procent av kapital och röster i bolaget.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.