Nyhet
23 Jul, 2024

STORYTEL: BODIL ERICSSON TORP NY VD

Uppdaterad:
23 Jul, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Ljudboksbolaget Storytel har rekryterat Bodil Ericsson Torp till rollen som vd med tillträde den 1 oktober. Hon ersätter Johannes Larcher som enligt besked i slutet av april kommer att lämna vd-posten under hösten.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi är mycket glada över att välkomna Bodil Ericsson Torp som ny vd för Storytel Group. Hon har en omfattande och dokumenterad erfarenhet av ledarskap från mediebranschen, där hon framgångsrikt har lett betydande bolags- och digitaliseringstransformationer. Jag är övertygad om att Bodils ledarskapsprofil, i kombination med hennes strategiska och operativa erfarenhet, kommer att ta bolaget in i nästa framgångsrika fas", säger styrelsens ordförande Hélène Barnekow.

Bodil Ericsson Torp kommer närmast från VO2 Cap Holding där hon varit vd sedan 2021. Dessförinnan var hon koncernchef för mediehuset Aller Media i åtta år.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.