Redaktionen
15 Mar, 2024
Teodor återgår attana

Teodor Aastrup återgår som VD för Attana

Uppdaterad:
15 Mar, 2024

Som ett led i att säkerställa att bolaget blir kassaflödespositiva, så återgår Teodor Aastrup som VD för bolaget. Bolaget har under de senaste tolv månaderna minskat organisationen och under Marcus Söderbergs ledning genomfört ytterligare kostnadsbesparingar. Som ett led i detta återgår Teodor som VD och Marcus bistår bolaget under en tid samt kvarstår som aktieägare.  Det mål för kostnadsmassan som bolaget satt upp innebär att organisationen måste minskas ytterligare och givet de operativa uppgifterna så är detta det naturliga steget.

Vi tackar Marcus för hans insatser och fortsätter på den inslagna vägen, säger Bolagets ordförande Arne Nabseth.

Det har varit väldigt lärorikt och givande att få vara en del av Attanas organisation, men eftersom lönsamhet är centralt så väljer jag att kliva åt sidan men stöttar bolaget med vissa specifika arbetsuppgifter ett par månader framåt och önskar de all lycka med sin fortsatta resa, säger Marcus Söderberg.

Teodor tillträder omgående och tar över det operativa ansvaret från och med nu.

återgått VD Attana
Teodor Aastrup
Teodor Aastrup
VD för Attana

Jag har det gångna halvåret haft mer tid med våra viktigaste kunder och jag upplever att de kommer att genera bra resultat under året och därmed kan vi öka intäkterna från dem. Vi har också en hyfsad kundpipeline bygd på rekommendationer från dessa kunder. Vi är nu ett tight och sammansvetsat team och har bra intensitet i att driva kundpipelinen. Vi hoppas att vi får bra teckning i juni, då del två av emissionen slutförs. Då kan vi amortera av de sista lånen och minska våra räntekostnader samt lägga allt fokus på ökade intäkter!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.