Nyhet
1 Sep, 2023

TRADING DIREKT: "FLER BOLAG TILL BÖRSEN Q3 OCH Q4" - KOSTYÁL

Uppdaterad:
1 Sep, 2023

STOCKHOLM (Direkt Studios) Trading Direkt avslutar veckan och inleder september månad tillsammans med Nasdaqs noteringschef Adam Kostyál i väntan på eftermiddagens sysselsättningssiffra från USA.

Kostyál kommenterade på bland annat illikviditeten i First North och det senaste om auktionshandeln som lösning samt en diskussion om SPAC-bolagen med en retrospekt mot 2021. På frågan om hur pipelinen för IPO:er ser ut idag guidade han för fler bolag till börsen framöver.

"Både på First North och huvudlistan kommer vi mot slutet av Q3, men framförallt Q4, se fler bolag komma till börsen men större delen dialogerna som vi har är i 2024.", säger han.

Tobbe Rosén gjorde sedan teknisk analys av index, råvaror, valutor, 4 dagsaktuella aktier och 10 tittarönskemål.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=3C-Bz4mknik&lc

Teknisk Analys i programmet: S&P500, DAX, OMXS30, US10Y, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Bitcoin, Koppar, Guld, Silver, Olja, Corem, Hexatronic, Medicover, Volvo Car, Duni, Evolution, Genovis, Hansa Biopharma, Lundbergföretagen, S2Medical, SAAB, Starbreeze, Terranet, YARA.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.