Analys
31 Aug, 2015

Virtuella portföljer fungerar igen!

Vi har nyligen åtgärdat tidigare portföljproblemtik, som har inneburit att de virtuella portföljern ej har tagit hänsyn till utdelningar eller aktiesplittar (vissa har även förlorat viss likvid vid handel i vissa aktier). 

För er som har förlorat utdelning, tjänat/förlorat pengar vid en aktiesplit (normal eller omvänd splitt), kan nu andas ut. Vi har korrigerat samtliga portföljer, så att de är baserade på sin "justerade kurs" (eng. adjusted closeprice) framöver. 

Ifall någon trots detta, inte skulle ha erhållit en eventuell likvid eller ha övriga problem med sin virtuella portfölj. Vänligen kontakta oss på info@tradevenue.se

Att portföljproblematiken är åtgärdad innebär att vi åter riktar fullt fokus på att förbättra sajtens funktionalitet. Detta innebär att många nya funktioner är att vänta de närmsta veckorna. 

/TradeVenue Teamet 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.