Analys
8 Nov, 2018

Work and Passion tar in VD från egna startup-tjänsten wappare.se

Tech och kommunikationsveteranen Martina Zetterkvist utses till VD för startup-företaget Work and Passion. Hennes uppdrag blir att lansera den nya digitala plattformen wappare.se, en tjänst för företag och rekryterare som söker motiverade erfarna kandidater lättillgängligt och snabbt. Det är också den första tjänsten där kandidaten får betalt under hela rekryteringsprocessen.

Wappare.se smyglanserades 24 september i år och är en öppen site där företag och rekryterare kan söka igenom den digitala kandidatdatabasen. Affärsmodellen bygger på att alla enkelt och snabbt ska hitta rätt kandidat, och att kandidaten=wapparen också är motiverad att ta en ny tjänst bara erbjudandet är tillräckligt bra. Det är den första tjänsten i världen där kandidaterna får betalt för sitt CV, vid en intervju och vid en anställning. Behovet av att hitta kandidater är stort och många företag har svårt att hitta personer med rätt profil som är intresserade.

- Vi tror otroligt starkt på digitaliseringsvågen inom HR och Work and Passion är vår största satsning någonsin. Inom fem år är det vårt starkaste affärssegment och ni kommer säkert möta wappare runt hela världen, säger Ronny Siggelin, koncernchef för MoxieTech Group AB (Publ) som äger Work and Passion.

Arbetet som resulterade i att Work and Passion lanserades 17 april i år påbörjades redan 2015. Visionen är att digitalisera och effektivisera rekryteringsprocessen i och med att marknaden och främst kandidaternas beteende har förändrats radikalt de senaste åren.

- Jag fick tips om Work and Passion i början av sommaren och några månader senare sitter jag här som VD. Det känns så rätt att vara en del av framtiden inom rekrytering som alla tjänar på. Den som inte förstår hur bra wappare.se är får skylla sig själv, säger Martina Zetterkvist, VD för Work and Passion och registrerad wappare sedan juni 2018.

Work and Passion ägs av MoxieTech Group AB (Publ), en av Sveriges starkast växande bolag med en portfölj som innefattar rekrytering, bemanning, ekonomikonsulting och elevhälsa. Koncernens mål är att vara marknadsledande inom digitalisering av tjänster inom kompetensförsörjning och HR-Tech.

Martina Zetterkvist lämnar tjänsten som byråchef på JCPr och har tidigare bland annat jobbat som PR- och kommunikationsansvarig på Viacom, Canal Digital och spelutgivaren Activision.

 

Läs mer på www.wappare.se och www.workandpassion.se.

 

För mer information, bilder eller frågor, vänligen kontakta:

Martina Zetterkvist

VD Work and Passion

+46706743813

martina.zetterkvist@workandpassion.se

 

Om Work and Passion

Work and Passion ser till att arbetsgivare och rekryteringsbolag kapar tid och sparar pengar i sitt sökande efter kandidater. Med Work and Passion får kandidater som registrerat sitt CV betalt varje gång ett rekryterande bolag vill komma i kontakt. Verksamheten grundades 2015 och företaget lanserades i april 2018. Work and Passion är en del av koncernen MoxieTech Group AB vars huvudsakliga verksamhet är kompetensförsörjning och HR-Tech.

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.