Nyhet
2 Jan, 2024

ZOOMABILITY: UTÖKAT DISTRIBUTIONSAVTAL I USA

Uppdaterad:
2 Jan, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Zoomability, som marknadsför ett eldrivet terrängfordon för funktionsnedsatta, tecknade dagen innan nyårsafton ett nytt utökat distributörsavtal med McCabe Outdoor Mobility i USA.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Det har sedan 2019 varit en av våra återförsäljare, men alltid varit angelägna om att få ta ett större ansvar. Tyvärr satte coronapandemin stopp för deras planer, men de är nu mogna att återuppta dem", skriver Zoomability.

Det nya avtalet innebär att McCabe kommer satsa extra resurser på att bygga upp ett komplett återförsäljarnätverk med minst en återförsäljare i varje delstat. De kommer också att ha hand om Zoomabilitys centrallager för USA och Kanada, något som tidigare administrerades av dotterbolaget Zoomability Inc.

Avtalet är på fem år och förutsätter att vissa minimivolymer uppnås varje år för att fortsätta gälla.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.