Advanced SolTech Sweden

Advanced SolTech Sweden

Översikt

Advanced Soltech är ett solenergibolag som bildades av svenska SolTech Energy Sweden AB och kinesiska Advanced Solar Power Hangzhou Inc.. Företaget är verksamt i energisektorn och är involverad i finansiering, ägande samt drift av solcellsanläggningar i Kina som är monterade på takanläggningar. Företaget grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Lista
-
Sektor
Solenergi
VD
Max Metelius
Ordförande
Frederic Telander

Nyemission Advanced Soltech 2023

Teckningsperioden för Advanced Soltech är 28 augusti - 11 september. Tradevenue kommer att bevaka och producera material under hela emissionsperioden. Ni finner allt material på denna sida. 

advanced soltech aktie nyheter

Om Advanced Soltech

Advanced Soltech är ett solenergiföretag som driver, äger samt finansierar takmonterade solcellsanläggningar i Kina. Bolaget består av ett helägt vilande bolag i Sverige (ST-Solar Holding AB) samt två helägda kinesiska dotterbolag (Advanced Soltech Renewable Energy Co. Ltd. och Longrui Solar Energy Co. Ltd.). De två kinesiska bolagen bildades för att företaget ska kunna erhålla ekonomiska bidrag för produktion av solenergi från kinesiska städer och kommuner. 

Företagets affärsmodell är att kunden inte betalar för anläggningen utan istället ingås ett långvarigt avtal som förbinder kunden att köpa den el deras soltaksanläggning genererar. Bolagets kunder utgörs främst av medelstora samt större företag och organisationer. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.