Insplorion

Insplorion

Översikt

Insplorion arbetar med miljöteknik och fokuserar på utvecklingen av en sensorplattform designad för att skapa vätgassensorer. Tack vare sin patenterade teknologi kan företaget erbjuda sensorlösningar för en mängd olika användningsområden. Utöver detta tillhandahåller Insplorion NPS-baserade instrument för forskning som levererar realtidsdata på nanoskala, användbart inom områden såsom batteriforskning, katalys samt material- och biovetenskap. Företaget har sin största närvaro på den nordiska marknaden och är baserat i Göteborg.
Lista
-
Sektor
Hårdvaruutrustning
VD
Johan Rask
Ordförande
Jonas Ehinger

Insplorion företrädesemission 2023

Den 26 oktober 2023 inleds teckningsperioden för Insplorion och fortsätter fram till den 9 november. TradeVenue kommer att bevaka och producera material under hela emissionsperioden. Ni finner allt material på denna sida. 

Om Insplorion

Insplorions vision är att använda sensorteknik för en accelererad övergång till en hållbar framtid. Bolagets vätgassensorer möjliggör säker och effektiv utbyggnad av väteinfrastruktur genom dess unika fördelar som detekteringshastighet, selektivitet och förmåga att fungera i miljöer där många sensorteknologier inte kan verka. 

Insplorion har under förra året fokuserat sin strategi till vätgassensorer, något som nu börjar ge resultat. Under september månad skrev bolaget tre kommersiella avtal.
 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.