Risk Intelligence

Risk Intelligence

Översikt

Risk Intelligence grundades 2001 och är en ledande leverantör inom säkerhetsriskintelligens. Bolaget analyserar och sammanställer underrättelser för att ge djupgående analys av aktuella och potentiella hot för att kunderna ska kunna planera, bedöma och bedriva sin verksamhet i riskfyllda områden. Risk Intelligence är en ledande leverantör inom säkerhetsriskintelligens och hjälper exempelvis kunder som driver 15,7% av den globala kommersiella flottan med underrättelseinformation. Bolaget har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är sedan 2018 noterat på Spotlight Stock Market.
Lista
-
Sektor
Säkerhetstjänster
VD
Hans Tino Hansen
Ordförande
Jan Holm

Nyemission Risk Intelligence

Den 11 oktober 2023 inleds teckningsperioden för Risk Intelligence och fortsätter fram till den 24 oktober. TradeVenue kommer att bevaka och producera material under hela emissionsperioden. Ni finner allt material på denna sida. 

Om Risk Intelligence

Risk Intelligence är en ledande leverantör inom säkerhetsriskintelligens. Bolaget analyserar och sammanställer underrättelser för att ge djupgående analys av aktuella och potentiella hot för att kunderna ska kunna planera, bedöma och bedriva sin verksamhet i riskfyllda områden. Underrätelsedatan inhämtas från lokala källor, on-site analytiker och från ett stort underrättelsenätverk. Företagets huvudprodukt är Risk Intelligence System, som gör det möjligt för kunder att övervaka global säkerhetsrisker i hela försörjningskedjan. Affärsmodellen för denna produkt är prenumerationsbaserad, fullt skalbar och har en förnyelsegrad på 98-99%. Utöver Risk Intelligence System tillhandahåller bolaget säkerhetsrapporter och konsulttjänster.  

Vanliga frågor om Risk Intelligence

Vilken börs är Risk Intelligence listad på?
Vem grundade Risk Intelligence?
Vart kan man läsa mer om Risk Intelligence?
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.