22 Jan, 2018

Uppdatering om mitt innehav i Plejd

I och med att jag uppdaterade min analys av Plejd med en produktanalys i helgen så har jag även funderat på hur jag ska göra med mitt innehav. Missförstå mig inte, jag tror stenhårt på Plejd och kommer fortsätta ligga väldigt tung i bolaget och hoppas att det fortsätter gå bra så jag kan vara kvar många år framöver. Dagens pressmeddelande visar på att det verkligen går framåt snabbare än någonsin.

Men risken har ökat, både i takt med att kursen har gått upp nästan 100 % utan att någon ny information tillkommit (inför dagen) och att innehavet blivit nästan en tredjedel av min portfölj. Det är väldigt svårt att veta vad marknaden förväntar sig av rapporten som kommer om någon månad. Därför säljer jag idag ca 30 % av mitt innehav. Kvar blir ca 22 % av portföljen och mitt näst största innehav (efter G5).

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.