29 Jun, 2024

Årets sommarkrönika i Börsveckan

Uppdaterad:
29 Jun, 2024

I flera års tid har jag haft både äran och nöjet att skriva krönikor för Börsveckan. Det är ett uppdrag jag inte tar lätt på, eller på något annat sätt förringar. Att på ett begränsat antal tecken (ink. blanksteg) kommunicera vad du önskar förmedla är lika mycket en konst som ett hantverk. Absolut kan alltid göras kort såsom ”Investor är ett bra investmentbolag – köp”, men du vill alltid ha med så mycket fakta, motiv et cetera som möjligt för att inte bara ge din tes en substans, utan också för att kunna vara så öppen och transparent mot läsaren som möjligt är. Det är så framför allt etos och logos, och i vissa fall beroende på hur skribenten skriver, även patos etableras.

Med det vill jag ännu en gång önska dig en god sommar, en härlig semester och att du gör precis det som du vill göra och ägna tiden åt. Det är din tid, din energi och därmed ditt liv. 

 

d
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.