19 Feb, 2020

Cashback 197kr via mitt kreditkort

Igår fick jag min återbäring från mitt kreditkort (Preem) på 197kr för ett kvartal och det blir en del pengar under ett helt år. Kortet ger mig återbäring på 0,5% på varje köp. För att kunna ta del och "tjäna" på poängen eller återbäringen via ett kreditkort måste du se till betala hela fakturan utan att dela upp det på flera månader. Då slipper du betala ränta och avgifter, men får ändå dina poäng eller återbäring. Det är så jag gör.

 

 

Det finns ett annat kreditkort på marknaden som jag fick tips om på Twitter som jag ska ta och testa, men har inte ansökt om det än. Det är Komplett banks kreditkort (*affiliate). Du får 4% på alla köp som är gjord hos Komplett.se, 2% bonus på alla köp på nätet och 1% på alla andra inköp. Minst det dubbla jämfört med mitt nuvarande kort. Jag ska ta tag i det och ansöka om ett kort och utvärdera det. Kolla upp kreditkortet via min länk (*affiliate ).

 

 

*Uppdatering. Nu har jag ansökt om Komplett kortet.

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.