8 Aug, 2022

Grundpelare nr 4: Investering Utdelningsaktier

Mitt motto med sparande och investering grundar sig på 4 pelare. "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och Investering i utdelande bolag med låga courtage avgifter. Följer jag det här, kommer jag nå mitt utdelningsmål mycket snabbare och kunna styra min egna tid såsom jag vill ha det. Tror att det inträffar inom 8 år och då är jag 50 år gammal. Nedan kommer fjärde pelaren.

Investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter - Med utdelande aktier menar jag sådana som ger en utdelning varje år och helst med tillväxt, Castellum, Investor, Fortis (Kanadensisk) och Johnson&Johnson exempelvis. Investeringen sker med så få transaktioner som möjligt, för att hålla nere förvaltningskostnaden.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.