3 Jun, 2017

Handlat mat och fick en cashback på 270 kr

 

Handlade precis mat för första gången hos Mat.se och utnyttjade rabatter som gav mig 270 kr cashback på mat för 700 kr. Se nedan hur jag gjorde, väldigt enkelt.

 

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om appen Wrapp, det ger dig automatiskt cashback och erbjudanden på ställen som du redan handlar hos. Börja med att tanka ner appen och använd koden GNR0NT så får du 100 kr att äta lunch för utöver rabatten hos mat.se som också är på 100 kr.

 

När du tankat ner appen, sök fram mat.se i appen för att kunna ta del av de (behöver bara ha läst den) . Sedan går du till Mat.se , följ instruktionen där. Handla och så får du en cashback på totalt 270 kr :). Hoppas bara att det inte vart för rörigt. Se bilder nedan.

 

Twittrar ett foto på det jag handlat för ikväll så får ni se vad jag fått för 516 kr.

 

Från Wrapp.

 

Från Mat.se

 

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.