1 Oct, 2017

Imorgon smäller det - Investerar SM 2017!

 

 

 

Imorgon börjar Investerar SM och jag har så klart anmält mig tillsammans med flera andra kända Blogg och Twitter profiler. Tävlingen ger både nybörjare och profesionella investerare att handla med över 8 000 st olika värdepapper till realtidskurser och tävlingsdeltagare som genererar högst avkastning vinner fina priser.

Tävlingen pågår mellan 2-13 Oktober och det går att handla vanliga aktier men även index, råvaror, räntor och valutor. Om du inte har anmält det så gör det! 

Ikväll sitter jag såklart och hittar bästa möjliga bull/bear pappret. För att ta hem första platsen, i den här tävlingen gäller det nog att maximera risken med "hävstångs papper" och vinna 100 gram guld värde 37 000 kr. På sidan kan ni följa mitt portföljvärde och det kommer jag uppdatera via Twitter mm.

 

 
Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.