14 Jun, 2017

Köpt Hennes&Mauritz för 153 584 kr

 

 

Så här ser nu min portfölj ut för tillfället, som ni ser har jag gallrat bort en massa aktier och ökat otroligt mycket i Hennes&Mauritz. Jag ska försöka beskriva mitt agerande i några få meningar. H&M kommer att ta sig ur detta, värderingen har sjunkit och jag känner mig lite av en "Contrarian" och har en tro på att jag inte är helt ute och cyklar.

 

Det är ett anrikt familjebolag där de köper på sig stora mängder aktier. Jag går ut efter den synen att marknaden överdriver både upp- och nedgångar.

 

Bolaget är väldigt impopulär just nu och handlas på lägsta nivåer de senaste åren. Nedsidan i min värld bör inte vara för stor nu, men det visar sig om jag har fel. Om det går åt helvete med H&M får väl Realty, Investor, Castellum och Bravida backa upp......

Jag håller på och läser en massa böcker nu och ska lägga upp lite riktlinjer på vilka innehav jag ska ha mm......

 

 

Wrapp - tanka ner o få 100 kr att äta på valfri restaurang och andra bra erbjudanden.
Mat.se - handla mat och få 170 kr i rabatt.

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.