4 May, 2019

Månadsrapport April +2,74% eller +40584kr

Jag har nog aldrig varit så off från börsen såsom jag varit under den här månaden. Det känns lite halvtråkigt just nu att logga in hos Avanza, men det är just det som visar att jag blivit stabil med min investeringsstil. Under månaden som gått har jag gjort ett fåtal köp transaktioner och fokuserat mer på att betala av på Superlånet som jag har via Avanza. Senast som jag sålde något innehav för allokering var i Januari månad i år. Så det är verkligen "Köp och lås in aktierna i kassaskåpet och släng bort nyckeln" som gäller för mig.

 


Förvaltningavgift: 0,25%
Belåningsgrad: 13,2%
 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

Sparaklokt finns även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.