28 Mar, 2017

Min förvärvsinkomst 731 049 kr år 2016

 

Fick hem skattedeklarationen i veckan och kommer att få betala tillbaks 58661kr. Jag hade räknat med detta och lagt undan pengar för just det. Den dubbla lönen som jag fått under 6 månader har jag betalat vanlig skatt på, lite surt kan man tycka.

 

Jag tänker inte så utan jag har fått en bra chans till utökad lön under både 2016 och 2017. Förvärvinkomsten totalt hamnade på 731 049 kr och då är lönen, bloggintäkter och Försäkringskassan inräknat.

 

Lite stolt är jag då bara 9195 kr kommer från Försäkringskassan och det innebär ungefär 12 VAB dagar för en ensamstående farsa. Inte många VAB dagar där inte. Jag har kvar mina deklarationer långt tillbaks i tiden och tänkte kolla igenom och redovisa det i bloggen här hur förvärvsinkomsten förändrats genom tiden.

 

Hur har det gått för er och hur mycket får ni betala i skatt eller får tillbaks?

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.